maanantai 28. lokakuuta 2013

Pauke sen kuin yltyy! / Bang baNG BANG !!!


Nyt ollaan päästy asianmukaisesti teknisen luokkaan rakentamaan. (Tällä kertaa sählyn pelaajat kävivät kurkkimassa ovelta innokasta rakentajaporukkaa.) Samalla huomataan, että pienoismallissa tehdyt kuumaliimalla tehndyt liitosratkaisut eivät välttämättä toimi varsinaisessa rakenteessa. Mutta yhteispelillä saatiin liitokset ratkaistua. Ja sitä mukaan kun veistos rakentuu, niin nähdään todellinen koko.

"Nyt kun olemme päässeet tekemään näitä töitämme haluamissamme mitoissa, niin jopa työtkin ovat ja tulevat näyttämään erilaiselle! Miekan piti aluksi olla 2m mutta se näytti niin onnettoman pieneltä, niin päätimme tehdä siitä pidemmän, nyt se on ehkä jotain 3m hieman korkeampikin? Ja miekkakin on vielä pahasti vaiheessa, mutta uskon että saamme työt valmiiksi ajoissa."


After beginning we continued working in the Woodclass. Of course that is the best place! There is enough place and etc. We realised how big or small our sculptures will be and made some chances. For example we have decides to make the sword as 2 metres long but it was too less. 3 meters was much better! We also realised that we can´t use joint as scale model. Of course it´s diffrent to use nails than hot clue!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti