maanantai 12. tammikuuta 2015

Tulen riemua! / Fire is soo great!

Perjantai aamu valkeni pikkupakkasessa ja yöllä oli taas tullut lunta, vaan auramies kera talkkarin olivat tehneet meille hyvä urat hankeen, joten teokset ja yleisö saatiin paikalle ongelmitta. Aamun aikataulu oli tiukka, mutta henkilöauton peräkärrillä ja traktorin etukauhalla teokset saatiin hyvin paikalle. Atelle kiitos traktorihommista ja Jarmolle kiitos peräkärristä! Juuri kun teokset saatin paikoilleen ja niitä viimeisteltiin yleisö saapui paikalle. Mukavallehan se ihmismäärä näytti, ja olihan siellä rinteessä penkalla päiväkotilaisia ja muutamia muita koulun ulkopuolisiakin henkilöitä katsomassa :) Ilmassa oli mukavaa hyrinää.

Opettaja lausui muutaman avajaissanan ja sitten Annika sytytti veistokset. Ja hienosti, puhtaasti ja korkealla liekillähän ne paloivatkin! Keli oli loistava teosten polttamiseen! Vielä oli hieman hämärääkin, joten tuli pääsi oikeuksiinsa. Ievan polkan tahdissa yleisö kiersi teoksia karnevaalihengessä, kahdessa piirissä, lukion ilmaisutaidon oppilaiden johtaessa niitä. Hieno kuhina ja iloisia ilmeitä oli yleisössä. Esitys sujui hyvin! Kevät lukukausi avattiin mukavissa tunnelmissa!

Yleisön poistuttua paikalta rakentajat jäivät talkkarin kanssa vielä odottomaan tulen sammumista haaveillen samalla nuotiomakkaroista. Ensi kerralla sitten.. Jälkien siivoaminen sujui nopsaa, jälleen kiitos Aten traktorin. Hyvillä, ja väsyneinkin, mielin päätimme kurssin. Loistava porukka, hienot teokset, onnistunut tapahtuma! Jes!KIITOS 

Anni

Annika

Susanna

Aatu

Aarni

Atte

Eemeli

Rain

sekä 

Ysiluokan musiikin porukka ja Maija

Anni, Roosa ja Vilma ilmaisutaidosta sekä Heljä

Juha- Pekka ja Päivi  ea-valmiudesta

Talkkari - Jarmo ja Ari sammutusvalmiudesta

 

Jarmolle kiitos myös kaikesta muusta avusta

Arille ja teknisen väelle kiitos pitkämielisyydestä teosten vallatessa tilat

Opettajakunnalle kiitos joustosta

Oppilaille kiitos läsnäolosta

Rehtorille kiitos myötämielisyydestä

 

 

ERITYISKIITOKSET

 

 JK Woodille rimoista

Olkien lahjoittajalle oljistaIt was wonderful morning! There was just a little bit cold. We brought sculptures on the football field and we were just couple minutes earlier ready that audience came there. The sculptures burned so well and with the bright flame. They look so great! People danced and music was so happy! So everything wnet very well :)
Everyone - thank you!!! You were great!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti