maanantai 11. marraskuuta 2013

Loppusuora lähestyy - ahkerointia viikonloppuna / Working at weekendTällä kertaa veistokset etenivät jättiharppauksin, sillä työskentelimme perjantai-illan lisäksi vielä lauantaina. Tavalliseen tapaan työskentely oli lähinnä sahaamista, naulaamista ja mittaamista. Kuitenkin jouduimme myös ankaraan aivotyöskentelyyn, sillä oli ratkaistava muutamia pyrstöjen rakenteellisia ongelmia. Varsinkin suurimman veistoksen kanssa pelättiin, että siitä tulisi liian hutera, sillä jo sen pyrstö oli massiivisen painava. Onneksi lauantain päätteeksi teknisentaidon luokkaan jäi kokoelma suhteellisen vankkoja rakennelmia. 


At then beginning we have decided to work at one weekend because then we have much more time and possibilities get sculptures ready. We were hard-working and finnished the sword and almost the fishes. We tested sword and kantele together that we saw how they match with eachother. We made one luckily mistakes and because of that they match perfectly together!
Hard working needs lot of energy. We had a pizza and sweeties at the breaks. Who needs fruits..? ;)

Näihin vielä rimat, niin valmista on!

Koulun flyygelikin pääsi osalliseksi luovaan työskentelyyn, kun ensimmäistä valmista teosta mallattiin sen viereen ja päälle. Onneksi suurilta tuhoilta vältyttiin, ja flyygeli on edelleen soittovalmiina Agorassa. 

Nelli on melkonen sahaajakone!Lopullisen ratkaisun näette sitten itse tapahtumassa.
"Saimme miekkamme valmiiksi, kun ahkeroimme viikonloppuna. Miekan osat oli hankala kohdistaa samaan kohtaan, joten se meni hieman vinoon. Onneksi se ei haitannut, sillä miekkamme pysyy sen ansiosta pystyssä. Miekasta tuli todella hieno. Se on suuri ja se näyttää hyvältä kun sen yhdistää flyygeliin, jonka aiomme myös polttaa (ehkä?)."

Ihan pelkkää työntekoa ei koululla vietetty aika kuitenkaan ollut. Välissä ehdittiin myös tutustua kahvinkeittimen käyttöön ja syödä pizzaa. 

Metri tolkulla rimaa, metri tolkulla pizza.Ope ei voi kuin kehua ahkeraa ja taitavaa porukkaa - Mahtavia ootta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti