sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Teos kasvaa kasvamistaan... / The smallest is quite big!!

Jiiriin sahaaminen käsipelissä on lasten leikkiä näille neideille!

Ei hullumpi pyrstö!Tiistaina koulupäivän päätyttyä sahaamisesta ja naulaamisesta lähtevä metakka täyttää jälleen kerran puutyöluokan. Kolmesta erikokoisesta kalanpyrstöstä yksi alkaa jo lupaavasti näyttää pyrstöltä. Jälleen kerran saamme pohtia uudelleen projektimme kokosuhteita, sillä pieninkin pyrstö näyttää koottuna melkoisen valtavalta. Samalla onkin hyvä mahdollisuus punnita uudelleen myös työtapoja ja -järjestystä... 

Tähän asti taideprojektimme on edennyt sujuvasti. Mitä pidemmälle pääsemme, sitä paremmin valmis teos alkaa hahmottua ja sitä paremmin alamme itsekin tajuta kuinka massiivinen teoksesta on tulossa. Sen polttamista ei todellakaan kannata jättää näkemättä!!!We have finnished the smallest fish looks quite big!!! How big the middle and the biggest fish are...??? Everyone should see them on fire! None shouldn´t miss that!! After first fish is much easier to build next ones. We hada have meeting with the music and drama groups - sounds good!
 
Eikä nämä neiditkään ole yhtään sen huonompia sahaajia :)


 Ps. Samalla kun veistokset edistyvät hyvää vauhtia, ovat musiikin ja ilmaisutaidon porukat työstäneet omaa osuuttaan esityksestä. Lupaavia äänimaailmoita luvassa, esityksestä puhumattakaan!!! Me vetäjätkin hihkumme innosta -hienoa luvassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti